Over Finanze

Bij Finanze staat ervaring centraal

Finanze levert dienstverlening in de vorm van Consulting, Opleiding, Werving & Selectie en Expertise Services aan met name de financiële industrie. De basis van Finanze, haar management en senior consultants, ligt in de consultancy bij beursgenoteerde bedrijven en Corporate Organisaties.

Door jarenlange ervaring is onze dienstverlening langzaam maar zeker uitgebreid naar een volledig spectrum van expertise, kennis en kunde op het gebied van Finance, IT en Risk & Compliance.

Onze belangrijkste kracht en drijfveren zijn, het leveren van waarde door middel van partnership. Dit is gebaseerd op kennis en een proactieve aanpak van veranderingen. Sinds de oprichting hebben we ongeveer elk substantieel Nederlands financieel instituut mogen bedienen met Consulting en Interim Staffing. Na de toevoeging van Werving en Selectie, Solutions en Opleidingen bieden we een volledig palet aan diensten voor onze cliënten.

Women on board

Om het aantal vrouwen in topfuncties te verhogen heeft Finanze een dochterorganisatie opgezet: Women on Board. In Nederland wordt het gewenste quotum vrouwen in de Boardroom niet behaald. De vrouwen zijn er, daar zijn we inmiddels wel achter. Met Women on Board gaan we met vijf tot negen vrouwen, die zich kwalificeren voor de Boardroom, advies geven op business cases van (corporate) organisaties. Deze topvrouwen doorlopen een tweejarig traject bij Woman on Board waarbij ze een masterclass krijgen aan Nyenrode en praktijkcasussen. Hierna stromen ze uit en zijn ze klaar voor de volgende stap als bestuurder of toezichthouder in een Raad van Toezicht.

Ons team

Gerjanne-Scheffel

Gerjanne van den Berg

Sr. Consultant/ Managing Director

Finanze-Fabianne-Klein-Goldewijk

Fabiana Klein Goldewijk

Recruiter

Christa-Van-Duin

Christa van Duin

Communicatie Expert/ Public Relation/ Social Media

Elly-Den-Harder

Elly Den Harder

Back office/ Secretarieel

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen aan Finanze?
Neem direct contact op.

06 - 19 76 85 47

Nieuwsbrief

Finanze

Finanze
Consulting and Advisory

Mobiel: 06 19768547
E-mail: info@finanze.nl