Voor opdrachtgevers

Werving en selectie

Werving en Selectie door Finanze

Focus op kwaliteit en aandacht in het gehele proces van werving en selectie tot plaatsing. Zowel voor loondienst als zzp-ers.

Finanze biedt als onderdeel van haar dienstverlening gespecialiseerde Werving en Selectie. Wij vinden de beste professionals op het gebied van Finance, IT, Proces, Project- en Programmamanagement.

De werving en selectie van verbeterprofessionals is een vak. Finanze heeft de expertise en het netwerk.

Werving en selectie is een vak. Wij weten dat het lastig kan zijn om de juiste professional te vinden. Uit onderzoek blijkt dat de kosten van een mismatch in werving en selectie gemiddeld 1,5 jaarsalaris bedragen. Wij kennen het vak én we kennen de juiste professionals. Finanze staat in contact met een permanent groeiend netwerk van goede professionals.

Onze aanpak:

  • Zorgvuldige inventarisatie van het gewenste profiel. Wij verdiepen ons graag in de organisatie om een volledig beeld van de behoefte te krijgen.
  • Wij geloven in kwaliteit, niet in kwantiteit..

Vrijblijvende en kosteloze inventarisatie

Voor het vinden van de juiste kandidaat is een zoekprofiel met de juiste kwalificaties en kenmerken de eerste cruciale stap in het werving en selectie proces. Wij toetsen graag samen nogmaals het door jou opgestelde profiel zonder enige verplichting, zodat we de juiste basis hebben om op zoek te gaan naar de juiste invulling. We horen graag van je! Neem contact op via ons formulier.

Finanze-Werving-Selectie-opdrachtgevers-aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Contact opnemen

Vragen of opmerkingen aan Finanze?
Neem direct contact op.

06 - 19 76 85 47

Nieuwsbrief

Finanze

Finanze
Consulting and Advisory

Mobiel: 06 19768547
E-mail: info@finanze.nl